Keuringen 2023

We kennen inmiddels allemaal de trieste gevallen van zorgboerderijen uit Groningen en Zeeland. 
Ook kennen we de reacties over zorgboerderijen dat er meer gecontroleerd moet worden op de zorg. Ik vind het dan ook belangrijk om inzicht te geven over de toezicht op De Drie Bogen. Om inzicht te geven over alle controles en keuringen die we als zorgboerderij krijgen volgt hieronder een opsomming.

Accountantscontrole 
GGD keuring
Accountants gesprek Brabantse Wal
RI&E vanuit Stigas
Milieu controle 
TUV kwaliteitscontrole 
Stichting Inzet Voor Zorg ondernemerschap controle 
Zoönose check 
Techno Brabant B.V. Gereedschapskeuring.

Zoals je kunt zien worden wij als hoofd en onderaannemer veelvoudig gekeurd en gecontroleerd op verschillende aspecten van de dagbesteding. Er zijn dus inderdaad gevallen waar het gigantisch mis gaat maar een gebrek aan controle is er voor ons in ieder geval niet. En we worden graag gekeurd, het is voor ons een bevestiging van ons werk en een extra mogelijkheid om bij te leren waar nodig. Dagelijks werken we ook vanuit een handboek van bijna 300 pagina’s waarin alle aspecten van ons werk zijn vastgelegd. Dat wil niet zeggen dat we geen fouten maken maar wel dat de zorg verantwoord is.

De Drie Bogen 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *